• Sommer - die Natur erleben

  • Herbst - die Ferne sehen

  • Winter - die Stille hören

  • Frühling - die Frische riechen

Ljeto na Emberg-ovom pašnjaku

Ugledati iz daljine – čuti tišinu – doći kući

Emberg-ov pašnjak Vam nudi raznovrsni program sa raznim aktivnostima kako biste imali savršen odmor. Pašnjak je poznat kao raj za planinarenje za obitelji kao i za alpinske planinare. Također može biti Eldorado za ljubitelje paraglajding-a, letače zmajeva, astronome amatere ili bicikliste. No, također mogu se i samo odmoriti, uživati u raznovrsnosti cvijeća ili prošetati se sa psom. Jednodnevni izleti također se preporučuju na Emberg-ovom pašnjaku!

Obiteljsko skijalište na Emberg-ovom pašnjaku

Uživajte skijajući bez stresa na visokoj sunčanoj terasi nad Gornjim Drautal-om između 1.670 i 2.120 metara nadmorske visine!

Malo obiteljsko skijalište Vam nudi različite stepene teškoće i to sve od terena za početnike pa do raznovrsnih varijanti skijanja. Idealno za obitelji. Odmah od Vašeg smještaja do skijališta. Lokalna skijaška škola Vas rado podržava iznajmljivanjem skijaške opreme.

Nađite Vaš adekvatan smještaj

Sve od kolibe samodostatnosti pa do savršenog hotela

Svejedno da li sa obitelji, grupom turista, mladim osobama, sami ili sa Vašim prijateljima, da li želite samodostatnost ili ugostiteljstvo, komfor ili skroman smještaj, luksuznu ili izvanrednu kolibu, kod nas ćete sve naći što Vam srce poželi.

Razne vrste restorana

Sve od užine i pite od jabuka pa do šnicle i kajzeršmarn-a

Na pašnjaku ćete naći tri restorana koji će se brinuti o Vašim potrebama. Okrijepite se malom užinom nakon planinarenja, uživajte uz parče domaće torte i kavu na sunčanim terasama ili proslavite  Vašu obiteljsku žurku na pašnjaku.
  • Almgasthof Fichtenheim

  • Gasthaus Dünhofen Hütte

  • Sattlegger's Alpenhof

Skiing-lift association Emberger Alm
9771 Berg im Drautal

Tel: +43 4712 794
Tel: +43 4712 796

Nach oben